Skip to content

Uitvoerder Nieuwbouw/Renovatie

Nederland, Noord-Brabant, Heeze

Functieomschrijving

Jouw rol:

Je stuurt de aan jouw gekoppelde projecten en betrokken uitvoerende medewerkers aan, in samenspraak met de betrokken projectleider en/of werkvoorbereider. Noodzakelijke aanpassingen in het proces worden door jou beoordeeld en in werking gezet. Je communiceert met de opdrachtgever inzake techniek, transport, voortgang, kwaliteit en veiligheid. Samen met het team van Hoofd Productie en collega uitvoerders breng je “de Van Hoek Standaard” naar een steeds hoger niveau.


Over ons bedrijf:

Van Hoek Dakbedekkingen BV is de specialist in bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen. Wij doen niets liever dan het platte dak op. Of dat nu tuindaken, terrasdaken, parkeerdaken, waterbergings-daken, energiedaken of ‘nul op de meter’-daken zijn. Geen dak – en dus geen dag – hetzelfde!

Met zo’n 50 hardwerkende, maar zeker ook gezellige collega’s werken wij iedere dag aan mooie projecten in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Samen. Want te midden van ons Brabantse familiebedrijf mag je altijd bouwen op een team waar je echt van op aan kunt.


Wij zitten niet graag stil. Daarom investeren wij continu in opleiding en ontwikkeling. En ook als je de fijne kneepjes van ons vak nog niet zo goed kent, staat de deur bij Van Hoek voor je open. Leren we je die toch gewoon! Zo blijven we – wederom samen – in beweging.


Wij bieden:

  • Je gaat werken in een gezellig team met een prettige werksfeer. Alles wat je van een Brabants familiebedrijf mag verwachten;
  • De functie is uitdagend en heeft wisselende taken en verantwoordelijkheden;
  • Een fulltime functie;
  • Wij bieden je een jaarcontract, een goed salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de CAO Bikudak en passend bij deze functie.

Vereisten

  • Ervaring in de dakenbranche in een vergelijkbare functie of bereid en gemotiveerd om de volgende stap hierin te nemen;
  • Je hebt ervaring met MS Office. Ervaring met Gilde Software een pré;
  • Je communiceert duidelijk en vriendelijk met klanten en collega’s;
  • Woorden die je het beste omschrijven: Zelfstandig, daadkrachtig en verantwoordelijk;
  • Kennis van kwaliteit en veiligheid;
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en kunt zelf ook tegen een grapje!

of

"De kracht van ons bedrijf is het gezellige en hardwerkende team van vakidioten!"

- Bart van Hoek

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij Van Hoek Dakbedekking, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen of mailen.